Arjan Kiel

Music Composer

Welkom op mijn website! Mijn naam is Arjan Kiel, en ik werk als componist voor film, documentaire en andere multimedia. Ik kan muziek maken voor vrijwel elke bezetting in uiteenlopende stijlen. Dat varieert van symfonisch/klassiek tot pop en jazz. Ik heb muziek gemaakt voor orkest, koor, bigband, hoornensemble en piano, al dan niet met meerdere strijkinstrumenten. Originele composities of arrangementen van bestaande muziek voor animaties, games, presentaties, websites, films of documentaires. Kijk ook op mijn Spotify pagina voor mijn laatste piano releases. In mijn bio kun je lezen wat ik eerder gedaan heb, en op de muziekpagina kun je mijn muziek beluisteren.

Biografie​

Na mijn afstuderen aan het conservatorium Groningen in 1997, werkte ik als toetsenist o.a. voor Sister ‘We are family’ Sledge, reggaeband Luie Hond, en in vele andere bezettingen. Sinds 2007 werk ik als filmcomponist en arrangeur voor o.a. Dutch FilmWorks, Tom de Mol producties, Messercola, Omrop Fryslan, Jon Anderson, Sister Sledge, de Club van Sinterklaas en andere projecten.

Arjan Kiel

Music Composer

Contact

Als je geïnteresseerd bent in samenwerking, of als je muziek nodig hebt voor jouw project, neem dan kontakt met me op. Stuur dan een bericht naar info@arjankiel.nl Ik hoor graag van je!